Siets en Gijs op wereldreis!

Over ons/onze reis

Een jaar de wereld rond. Niet hoeven werken, geen wekkers die ons wakker maken en wel zien waar het schip strandt.. Dat is wat wij, Gijs (36) & Sietske (36), gedaan hebben in 2010 en 2011. Gestopt met de dagelijkse dingen, studies afgerond, geld gespaard, en op 23 februari 2010 ons grote avontuur tegemoet gevlogen!

Een avontuur waarin we de hoogste toppen van de Himalaya en Andes beklommen, relaxten op bounty-eilanden, cultuur opsnoven, kampeerden in een campertje en met de mond vol tanden stonden door al het natuurschoon in vooral Latijns-Amerika en Antarctica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elk jaar proberen we een grote reis van een week of vijf, zes te maken naar één van de vele mooie uithoeken van de wereld. Het komend jaar komt daar een nieuwe dimensie bij: reizen met een baby. In juni 2018 zijn wij de super trotse ouders geworden van kleine Juna en ook zij zal (hopelijk) besmet raken met het reisvirus. Over de reizen die we nu met haar zullen gaan maken proberen we net zo enthousiast te schrijven als dat we dat voorheen deden.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over onze reizen, mail ons dan of laat een berichtje achter op onze site: teek_it_iesie@hotmail.com / jukkuh98@hotmail.com