Siets en Gijs op wereldreis!

Ecuador

Cuy, oftewel cavia

Reacties

Reacties

Koenijn

Lekker!!!!!!
Zeker op de obderstaande manier:

A typical recipe for baked or barbequed cuy with a hot sauce:

-3 or 4 cuys
-50 grams of ground toasted corn, or cornmeal
-2 kilos of parboiled potatoes, cut in slices
-8 cloves of garlic
-6 fresh hot peppers, either red or yellow
-½ cup oil
-½ cup water
-salt, pepper and cumin to taste

Rub the cuys with a mix of the pepper, salt, pepper and cumin and bake. You can also skewer over a barbeque.

Prepare a sauce with the oil, peppers, garlic and cornmeal with the water from the potatoes or broth. Cook a few minutes until the peppers are cooked. When tender, place the meat in a serving dish and spoon the sauce over it. Serve with the boiled potatoes.

Bertus

Ik zuj ze gewoon ien de cuy loate zitte

Bertus

En bej die vrouw hange ze volges mej ok los ien de cuy

Daan

Kun je daar ook een cuysheidsgordel kopen?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!