Siets en Gijs op wereldreis!

Belize

Snorkelen met haaien, roggen en schildpadden

Reacties

Reacties

Koenijn

Neem aan dat dit van 3 foto`s 1 is gemaakt....

Siets

Hahaha, helaas Rudy.. Het is 1 foto :)

Paul de Wit

Beste wereldreizigers,

Mijn vriendin en ik gaan samen een wereldreis maken voor 7 maanden vanaf januari. Net klaar met onze studie en vanaf nu willen we wel het een en ander vast gaan zetten. Enige waar we niet helemaal uitkomen is het ticket, vandaar dit bericht. Onze reis zal er ongeveer hetzelfde als jullie uit gaan zien, dus ik hoopte wellicht dat jullie ons van advies kon zijn wat betreft tickets:
- AMS - Machu PIchu
- Ecuador en Galapagos Eilanden
- Rio en Iguazu
- Buenos Aires
- Auckland
- Mooi eiland in de pacific
- Nepal/ Wellicht India
- Maleisie/SIngapore
- Indonesie
- Moskou/St Petersburg

Japan misschien tussendoor.

Vraag aan jullie het gedaan hebben met de tickets. Alleen RTW? Of ook kleine vluchten ter plekke geboekt. Hoeveel heeft dat jullie gekost?

En gezien onze reis; past het in 7 maanden? Wij willen niet te gehaast gaan reizen.

Horen graag van jullie!

Gr. Martine en Luc

Gijs & Sietske

Hallo Luc en Martine,

Wij hebben flink wat organisaties vergeleken o.a. roundtheworldflights.co.uk maar kwamen uiteindelijk uit bij Kilroy Travels in Amsterdam voor ons RTW-ticket. Ons ticket ging op mijlen en kostte toen €2400 p.p. voor max. 29000 mijl waarbij we 6 lange vluchten gehad hebben (Lon-Beijing, Singapore-Christchurch, Auckland-Frans Polynesie, Fr-Pol-Paaseiland, Paaseiland-Santiago en Santiago-Londen). Vliegen via Londen was €400 goedkoper dan via Amsterdam (hebben gewoon een enkeltje Ryanair geboekt).

Wij denken persoonlijk als we jullie programma zien dat 7 maanden nog echt haasten is. Wat je op onze site kunt lezen is een jaar geweest en wij hebben toen 5 maanden Azie, 1,5 maand Nieuw-Zeeland en 5,5 maand Zuid-Amerika gedaan en dat was niks haasten maar prima.

Succes iig en als er nog iets is laat het maar weten (laat dan even een mailadres achter, dat is net zo makkelijk)

Groeten Gijs & Sietske

Gijs & Sietske

Ow.. en de vluchten tussendoor (van Delhi naar Bangkok en de vlucht van Hanoi naar Bangkok) hebben we buiten het ticket om gedaan omdat het ticket anders duurder zou zijn en we over de 29000 mijl zouden gaan. Die kun je eenvoudig boeken via airasia.com of jetairways.com

Luc

Gijs en Sietske. Hier mijn e-mailadres: lucnooren@hotmail.com. Kunnen jullie mij een mailtje sturen, heb nog genoeg te vragen. Bedankt voor de snelle en duidelijke reactie in ieder geval!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!